Hoe Lean de brug kan slaan tussen IT en Organisatie

Inspiration Class, 30 januari 2020 om 16:00 - 17:30

Nieuw in 2020: Inspiration Classes

In 2020 start Symbol weer met iets nieuws: Inspiration Classes! Elke laatste donderdag van de maand nodigen we een gerenommeerde spreker uit op het gebied van Continu Verbeteren om zijn/haar licht te laten schijnen op nieuwe ontwikkelingen, methoden, praktijkervaringen, etc… op ons vakgebied. Laat u inspireren door ervaringsdeskundigen op het gebied van Continu Verbeteren en meldt u alvast aan voor een Inspiration Class in 2020. In deze periode waarin we nadenken over goede voornemens kunt u alvast een goed voornemen omzetten in actie. Maak tijd vrij om uzelf te laten inspireren waarna u weer collegae kunt inspireren!

Hoe Lean de brug kan slaan tussen IT en Organisatie? – Daniel Brouwer

Op donderdag 30 januari 2020 trapt Daniel Brouwer onze Inspiration Classes af met een inspirerend verhaal over hoe Lean de brug kan slaan tussen IT en organisaties. Juist in deze tijden van vergaande digitalisering is het noodzakelijk dat processen geoptimaliseerd zijn en er geen kloof bestaat tussen de wensen van de organisatie en de technische IT-mogelijkheden. In het belang van wendbaarheid en het leveren van optimale dienstverlening aan uw ‘klanten’ is het van groot belang dat de IT-medewerkers en de medewerkers op de werkvloer (en zeker ook in het management) dezelfde taal spreken. Vanuit het leveren van klantwaarde en het optimaliseren van processen kan Lean hierin een grote rol spelen. Digitale transformaties kunnen in feite niet plaatsvinden zonder dat interne processen worden geoptimaliseerd.

Daniel Brouwer neemt u mee in deze uitdaging.Daniel Brouwer is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het speelveld tussen IT en organisatie. Zonder de mens uit het oog te verliezen verbindt Daniel theorie met praktijk en proces met techniek. Sinds 2006 ligt zijn focus op het ontwikkelen en verbeteren van de samenwerking tussen IT en organisatie. Ook schrijft hij artikelen en spreekt hij regelmatig op evenementen. Twee vragen staan centraal bij alles wat hij doet: kan het makkelijker? kan het slimmer?

Voor wie?

Voor iedereen die geïnspireerd wil worden op de nieuwe thema’s in Continu Verbeteren, dus van medewerkers tot teamleiders tot managers.

Waar

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Amersfoort, pal tegenover het Centraal Station.

Interesse?

Mis dit niet en wees er snel bij! Wees zeker van een plek en registreer je via onderstaand formulier. We zien je graag de 30e januari in Amersfoort.

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This