Symbol BV > Werken bij Symbol

Actuele vacatures

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Senior Consultant Lean Six Sigma – Dienstverlening

Master Black Belt Lean Six Sigma – regio Eindhoven

Sales Support – Amersfoort

Werken bij Symbol

“Improvement is Everywhere”

Wij geloven dat het overal en altijd mogelijk is het anders en beter te doen. Wij geloven dat een World Class organisatie niet bestaat, maar dat er zelfs bij de beste bedrijven en organisaties kansen voor verbetering liggen. Wij geloven tevens dat iedere medewerker in de organisatie, direct of indirect, een rol heeft in het verbeterproces.

“We develop organizations by Inspiring People and Improving Processes”

Wij ontwikkelen organisaties door processen te verbeteren en medewerkers te inspireren. Onze relaties kiezen voor ons vanwege onze deskundigheid en omdat onze inzet tot aantoonbare resultaten leidt. Wij begeleiden organisaties bij het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie.

Wij geven advies en verzorgen trainingen op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Afnemers zijn grote nationale en internationale spelers zoals de Overheid, DSM, TATA Steel, DAF en zorginstellingen. Daarnaast heeft Symbol een Smart Industry Community opgericht. Doelstelling van het netwerk is om kennis en best practices op het gebied van smart Industry te delen en organisaties te helpen bij de toepassing van Industry 4.0 technieken.

Ons team bestaat momenteel uit 40 enthousiaste professionals. We zijn een dynamische en sterk groeiende organisatie en verwachten deze groei de komende jaren voort te zetten. In de komende jaren zullen wij onze sterke groei continueren door o.a. naast onze vestigingen te Enschede en Amersfoort een kantoor in Eindhoven op te zetten.

Werken bij Symbol betekent een bijdrage leveren aan het operationele resultaat van onze opdrachtgevers. Je werkt in projecten die impact hebben en procesprestaties verbeteren. Mensen enthousiasmeren in verandertrajecten en goed samenwerken in teams is een belangrijke competentie. Op deze manier lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere uitbouw van onze organisatie.

Onze relaties zijn enerzijds industriële bedrijven (food, automotive en high tech) en anderzijds dienstverlenende organisaties (publieke sector, finance en zorg).

Voor het verzorgen van trainingen en het ondersteunen van Lean implementaties werkt Symbol met ervaren (Master) Black Belts en senior consultants. We zijn doorlopend op zoek naar consultants met een technische of bedrijfskundige achtergrond, aantoonbare ervaring in de industrie, productontwikkeling, dienstverlening of transactionele processen en een eigen netwerk.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande profielen en ambieer je een functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving, stuur dan vandaag nog je (open) sollicitatie (CV en motivatie) naar Pim van der Velde of neem contact op: 053 – 2030240. 

Associate consultant

Wij werken naast onze vaste kern van medewerkers, gaan wij duurzaam een relatie aan met zelfstandig specialisten (Associates). Als Associate consultant voer je regelmatig opdrachten voor ons uit. Deze opdrachten hebben een uiteenlopend karakter en locatie. Ben jij een ervaren specialist (Black Belt) in procesverbetering of kwaliteitsmanagement, laat het ons weten.

Interim professionals

Voor detacheringsopdrachten van 6 tot 12 maanden zijn wij regelmatig op zoek naar engineers met een technische opleiding – doorgaans werktuigbouwkunde op HBO / Universitair niveau – en twee tot vijf jaar werkervaring. Je krijgt standaard een opleiding als Green Belt en een interne coach toegewezen. Op termijn kun je doorgroeien naar Lean Six Sigma consultant.

Symbol BV
info@symbolbv.nl


Site en linkbuilding door Webton

Palatijn 14
7521 PN Enschede
T 053 20 30 240
F 053 20 30 241

Maanlander 14
3824 MP Amersfoort
T 033 20 30 200

Nieuwsbrief