Subsidieregeling Arbeidsmarktscholing COVID-19 Fryslân

In Friesland kan een subsidie worden verkregen voor het opleiden van medewerkers. Werkzaam in Friesland of is je organisatie er gevestigd? Dan is dit wellicht een interessante regeling voor je!

In Friesland is een speciale subsidie beschikbaar voor organisaties die, ondanks deze zware economische tijden, wel willen investeren in scholing of het vergroten van de kennis van hun medewerkers. Dit is de subsidie ‘Arbeidsmarktscholng COVID-19 Fryslân 2020’.

Door het stimuleren van scholingsactiviteiten wil de provincie Friesland de Friese arbeidsmarkt versterken en het kennisniveau bij bestaande werkgevers en werknemers vergroten. De regeling kan worden ingezet voor opleidingen, trainingen, seminars of cursussen. Het subsidiepercentage is 70% van de toale kosten met een maximum subsidiebijdrage van € 4.000 excl. BTW per aanvraag en met een minimum van € 350 excl. BTW per aanvraag.

Aanvragen kunnen worden gedaan via het loket SNN (Samenwerkingsverband Noord Nederland).

Interesse in deze subsidie, meer weten of hulp nodig? Bel ons via 053 – 20 30 240 of vul onderstaand contactformulier in!


    Share This