Ontwikkelen en ondernemen in coronatijd

Onze consultant Niels Heuthorst (Master Black Belt) geeft je enkele tips om beter uit de coronatijd te komen.

Contact

Heb je vragen over mijn tips, wil je meer informatie over onze trainingen of een sparren over de mogelijkheden tot rendementsverhoging binnen jouw organisatie? Bel ons dan via 053 – 20 30 240 of laat je gegevens achter in onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op!

 


  1. “Never waste a good crisis” – vraag kosteloos ons advies!

  In crisistijd veranderen er zaken onder druk. Processen moeten daar op aansluiten om de resultaten te bereiken. Gebruik processpecialisten om zo snel mogelijk je processen op orde te maken met de mensen uit het proces. Tijdens een kosteloos consultwebinar van één uur sparren we graag met je over de mogelijkheden binnen je organisatie. Het maximale effect van dit advieswebinar verkrijg je door goed voorbereid te zijn, je betrokken collega’s erbij uit te nodigen en door je onderliggende data paraat te hebben. Het aanvragen van dit consultwebinar is zo gebeurd. We helpen je graag!

  2. Verantwoordelijkheden en kpi’s

  Tijdens onzekere perioden reageert iedereen op zijn eigen manier. De een schiet in de actie. De ander overanalyseert en blijft wikken en wegen. Weer een ander maakt plannen. Of men wordt apathisch en komt tot niets. Het wordt pijnlijk duidelijk hoe taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden in de organisatie zijn belegd. Kloppen ze in de totaalstructuur en passen ze bij de individuele karakters? Dit is het moment om de analyse te doen en de verantwoordelijkheden goed te beleggen binnen de geldende (mogelijk aan te passen) structuur.

  3. Train nu

  Veel organisatie hebben grote delen van hun gebouwen letterlijk afgesloten. Zeker overheden vervullen daarmee een voorbeeldfunctie. Dat wil niet zeggen dat al het werk ook daadwerkelijk allemaal doorgaat vanuit huis. Mogelijk heb je daarmee meer tijd voor trainingen om straks de extra verworven kennis effectief in te kunnen zetten. Je bent dan veel beter in staat om de uitdagingen in je organisatie effectief aan te pakken. Onze virtuele trainingen en vanaf 1 juni ook weer klassikaal binnen de geldende regels. Tot 31 oktober kun je gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen, zoals een Lean Six Sigma Green Belt training inclusief een internationaal erkend LSSA theorie-certificaat of zes maanden online coaching.

  Kortom, ook in deze pittige tijden help ik je graag om je performance te verbeteren. Zoals bij het eerste punt gezegd, ‘Never waste a good crisis’, zorg ervoor dat je organisatie nu een duurzaam voordeel opbouwt, waarvan je gelijk de vruchten plukt, maar die je zeker straks slagvaardiger zal maken in een de aantrekkende markt.

  Over Niels Heuthorst

  Niels richt zich als integratie-gerichte verandermanager en consultant op het excelleren van de operatie, supply chain en staffuncties in verschillende industriële en dienstverlenende omgevingen. Samen met de klant brengt hij focus aan op de doelen van de ondernemingen om die middels gerichte en gestroomlijnde processen te verwezenlijken. Daarbij maakt hij gebruik van onder meer de 4 Disciplines of Execution, Lean Six Sigma, Operational Excellence en Theory of Constraints.
  Zijn ervaringen liggen binnen strategieontwikkeling en –uitrol, demand planning, industriële verkoop en marketing, supply chain, inkoop, productie, vastgoed, facilities management, fleet, HR en organisatie. Hij leeft procesverbetering en het is zijn kracht de organisatie zelf te laten sturen. Hij deelt zijn kennis graag door te trainen en workshops te geven en door samen met de organisatie processen te verbeteren. Zijn favoriete citaat is: “Don’t blame the people, blame the process.”

  Share This