Subsidies

Voor zowel het volgen van een training als voor het inzetten van ondersteuning bij Lean Six Sigma implementatie, bestaan er verschillende subsidie mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Subsidie op trainingen

Onze trainingen zijn aangemeld bij het OOM en A&O. In de onderstaande links kunt u nakijken wat de mogelijkheden zijn.

  • Grootmetaal: Vergoedingen A&O
  • Kleinmetaal: Regelingen OOM

OOM heeft momenteel haar subsidie tijdelijk verhoogd van € 750 naar € 1.000. Meer informatie vindt je hier

Slim Subsidieregeling 2021: Een leven lang ontwikkelen in het MKB

De SLIM-regeling zal in 2021 opnieuw worden opengesteld. Het doel van de SLIM-regeling is het vergroten van het aantal mkb-ondernemers dat een Leven Lang Ontwikkelen van werknemers in de onderneming mogelijk maakt. Deze interessante subsidie is breed inzetbaar voor scholingsbehoefte. Aanvragen kunnen worden ingediend van 2 maart tot en met 31 maart en van 1 september tot en met 30 september. De beschikbare budgetten zijn € 15 miljoen voor de eerste openstelling en € 14,5 miljoen voor de tweede openstelling.

 

MKB-Opleidingsvoucher

Vanaf 10 februari 2021 stelt de provincie Overijssel weer innovatie- en opleidingsvouchers beschikbaar. Voor individuen bedraagt de opleidingsvoucher max. € 1.500,- en voor een incompany trajecten bedraagt deze max. € 15.000,. Meer informatie over de voorwaarden en waar je de voucher kunt aanvragen, vind je op deze pagina

 

Subsidie voor werkzoekenden

Symbol is een UWV-geregistreerde scholingspartner. Werkzoekenden kunnen in overleg met de UWV-adviseur een opleiding volgen bij Symbol. Samen met de UWV-adviseur wordt bekeken voor welke financieringsmogelijkheden u in aanmerking komt. Op de website van het UWV vindt u meer informatie over het volgen van een opleiding tijdens uw uitkering.

 

BTW vrijstelling

Wilt u als particulier een training volgen en u kunt de BTW niet terugkrijgen, dan is BTW vrijstelling mogelijk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze of mogelijke andere regelingen, Neem dan contact met ons op! Dat kan via onderstaand formulier, of telefonisch via 053 – 20 30 240.


    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!