Selecteer een pagina

Subsidies

Voor zowel het volgen van een training als voor het inzetten van ondersteuning bij Lean Six Sigma implementatie, bestaan er verschillende subsidie mogelijkheden. Voor advies op het gebied van subsidies werken we samen met Subvention. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met Subvention.

Subsidie op trainingen

Onze trainingen zijn aangemeld bij het OOM en A&O. In de onderstaande links kunt u nakijken wat de mogelijkheden zijn.

  • Grootmetaal: Vergoedingen A&O
  • Kleinmetaal: Regelingen OOM

Slim Subsidieregeling 2020: Een leven lang ontwikkelen in het MKB

Het doel van de SLIM-regeling is het vergroten van het aantal mkb-ondernemers dat een Leven Lang Ontwikkelen van werknemers in de onderneming mogelijk maakt. Deze interessante subsidie is breed inzetbaar voor scholingsbehoefte: lees hier meer over de regeling en selecteer een opleiding naar keuze.

Subsidie voor werkzoekenden

Symbol is een UWV-geregistreerde scholingspartner. Werkzoekenden kunnen in overleg met de UWV-adviseur een opleiding volgen bij Symbol. Samen met de UWV-adviseur wordt bekeken voor welke financieringsmogelijkheden u in aanmerking komt. Op de website van het UWV vindt u meer informatie over het volgen van een opleiding tijdens uw uitkering.

BTW vrijstelling

Wilt u als particulier een training volgen en u kunt de BTW niet terugkrijgen, dan is BTW vrijstelling mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs