Introductie VDA 6.3 Process Auditing

VDA 6.3 is de norm voor de Automotive, die specifiek is gericht op het uitvoeren van procesaudits in de gehele supply chain.
1 dag
MBO tot HBO+
Andere info

VDA 6.3 is de norm voor de Automotive, die specifiek is gericht op het uitvoeren van procesaudits in de gehele supply chain. In de markt worden VDA 6.3 procesaudits steeds vaker toegepast om bijvoorbeeld de (potentiële) leveranciers te evalueren of om de processen van de eigen organisatie verder te beheersen.

De audits leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan het proces van continu verbeteren en de beheersing van de processen in de gehele supply chain. De kracht van VDA 6.3 zit hem in de vaste standaard inclusief scoretoekenning die wordt toegepast.

Wat is de inhoud van de Introductie VDA 6.3 Process Auditing training?

In deze training worden onderstaande onderwerpen behandeld:

  • Verschil tussen de diverse normen binnen VDA 6
  • Het auditproces conform VDA 6.3
  • Inhoud en juiste interpretatie VDA 6.3
  • Interpretatie en scoretoekenning van auditresultaten
  • Rapportage van een procesaudit conform VDA 6.3

Voor wie

Deze training is bestemd voor ieder die werkt binnen de Automotive en die voornemens is om procesaudits conform VDA 6.3 uit te voeren of die geaudit wordt conform VDA 6.3 zoals (Supplier) Quality Engineers, Quality Managers en Supply Chain Managers.

Doelstelling

De training brengt de deelnemers de kennis en vaardigheden bij om op een doeltreffende en efficiënte wijze procesaudits conform VDA 6.3 uit te voeren en bereidt hen voor op klantaudits conform VDA 6.3.

Niveau

MBO tot HBO+

Duur

1 dag

Uw investering

Neem contact met ons op voor de prijs van deze training.

Certificering

Voor deze ééndaagse introductietraining ontvangt u een certificaat van deelname van Symbol. Wilt u officieel gecertificeerd worden tot VDA 6.3 process auditor en de VDA-QMC auditor kaart en certificaat verkrijgen? Dan dient u hiervoor een 5-daagse training te volgen, inclusief een theoretisch en toepassingsexamen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Andere trainingen en diensten

Dit is een masterclass voor diegenen die al een Lean Six Sigma Green of Black Belt opleiding hebben gevolgd.

Meer informatie

Een evidence-based aanpak om het gewenste houding en gedrag in een organisatie te creëren en te borgen.

Meer informatie

Het Six Sigma vervolg op de Lean Black Belt training.

Meer informatie