Efficiënt testen en vaccineren

Verhogen van de test- en vaccinatiesnelheid door het toepassen van Lean-methodiek en technieken.
2 dagen
Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij het inrichten, stroomlijnen en verbeteren van test- en vaccinatielocaties.

Efficiënt testen en vaccineren

  • Je leert om verbetermogelijkheden te zien en te initiëren.
  • Je bent in staat om de snelheid te verhogen en de doorlooptijden te verlagen

 

Met een training ‘Efficiënt testen en vaccineren’ ben je in staat om verbeteringen op test- en vaccinatielocaties te initiëren en ben je een volwaardige sparringpartner bij het opzetten en inrichten van nieuwe locaties. Door het toepassen van Lean-methodieken en -technieken weet je hoe je de snelheid kunt verhogen en de doorlooptijden kunt verlagen.

 

Voor wie

Alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij het inrichten, stroomlijnen en verbeteren van test- en vaccinatielocaties, waaronder Locatiemanagers, Locatiecoördinatoren, Teamhoofden, Senior Admins, Test of Vaccinatie medewerkers of die werkzaam zijn op het gebied van vastleggen en inrichten van nieuwe locaties.

 

Doelstelling

Na deze training ben je bekend met de Lean-methodiek alsmede de belangrijkste instrumenten, begrippen en afkortingen binnen Lean. Samen met collega’s uit andere veiligheidsregio’s leer je van en met elkaar vanuit Lean-perspectief naar test- en vaccinatielocaties te kijken. Je leert wat Lean-management voor jouw locatie kan betekenen en hoe je de nieuw opgedane inzichten kunt inzetten voor duurzame en toekomstgerichte processen.

 

Inschrijvingsmogelijkheden

Direct inschrijven

 

Inhoud

Tijdens de eerste dag leggen we een theoretische basis en spelen we een Lean-game waarin je ervaart wat Lean kan betekenen. Na deze dag ga je met praktische handvatten zelf op jouw locatie aan de slag. Tijdens de tweede dag bespreken we casuïstiek en gaan we dieper in op de theorie aan de hand van de ervaringen die jij en je mededeelnemers hebben opgedaan.

 

Duur

Twee dagen.

 

Locatie

De training wordt gegeven op de vestiging van Symbol in Amersfoort, gelegen tegenover het Centraal Station. De locatie is daardoor goed bereikbaar per openbaar vervoer. In de nabijheid kan ook geparkeerd worden.

 

Webinars en events

Symbol organiseert regelmatig events en en webinars waar we jou inspireren met de nieuwste ontwikkelingen en tips voor de toepassing van Lean en Six Sigma in de praktijk. Deze events zijn veelal kosteloos voor onze relaties. Op deze pagina vind je een overzicht met de komende events en webinars. Meld je hiervoor gerust aan!

De training is ontwikkeld in opdracht van de GGD GHOR Nederland en is exclusief voor alle medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij het inrichten, stroomlijnen en verbeteren van test- en vaccinatielocaties. Zij zullen worden uitgenodigd om zich aan te melden voor deze training.

De training is inclusief:

  • Nederlandstalige trainingsmanual met daarin alle presentaties
  • Lunches.

(Genoemde prijzen zijn exclusief BTW)

 

 

Andere trainingen en diensten

Ervaar de industriële revolutie in het land van de rijzende zon en meld je aan voor de studiereis 'Japan 4.0'. Van 10 t/m 19 mei 2024.

Meer informatie

Process Mining

Visualiseren van processen

Dé analysetechniek waarmee de werkelijke processtroom in één oogopslag inzichtelijk wordt gemaakt.

Meer informatie

Verhogen van de test- en vaccinatiesnelheid door het toepassen van Lean-methodiek en technieken.

Meer informatie