Geef je startende carrière een boost bij Symbol Academy

Wil jij aan de slag met kwaliteit, Lean Manufacturing of Six Sigma? Of weet je het eigenlijk nog niet precies? Bij Symbol Academy kun je je maximaal ontwikkelen én ontdekken hoe jij je carrière wilt inrichten. Geef je startende carri1ere de best mogelijke boost!

Het gat tussen het bedrijfsleven en het hoger onderwijs opvullen: dát is wat wij met Symbol Academy willen bereiken. We horen regelmatig van klanten dat zij moeite hebben met het vinden van de juiste mensen. Mensen die op hoog niveau mee kunnen denken, maar die hen ook kunnen ondersteunen met uitvoerende taken. Aan de andere kant zien we de trend dat (net) afgestudeerden zich nog niet aan één bedrijf willen binden. Young Professionals willen vooral kennis en ervaring opdoen, met als doel: ontdekken waar ze goed in zijn, waar ze energie van krijgen en hoe hun carrièrepad eruit moet zien. Symbol Academy biedt voor beide partijen een perfecte oplossing.

Tweejarig traject

Het leertraject voor de Young Professional duurt twee jaar. In het eerste jaar leer je alles wat nodig is om als consultant aan de slag te kunnen. Onder begeleiding van een senior consultant doe je praktijkervaring op bij onze klanten. In jaar twee draait het om specialisatie door vervolgopleidingen en verdieping. Ook dit jaar doe je onder begeleiding praktijkervaring op.

Hoe daarna verder

Goed om te weten: je krijgt al in het eerste jaar een inhoudelijke coach toegewezen, maar ook een buddy die je coacht in sociale en andere vaardigheden. Deze combinatie van opleiding en training, 1-op-1 coaching en praktijkervaring is volgens ons dé manier om van Young Professional door te groeien tot een deskundige consultant. Na het succesvol afronden van de Symbol Academy kun je aan de slag bij Symbol of bij één van onze relaties, waar je je nóg verder kunt ontwikkelen – bijvoorbeeld richting Big Data, of Proces Engineering Consultant.

Interesse?

We begrijpen dat je als Young Professional nog niet overal ervaring mee kunt hebben. Daarom zijn ambitie en leergierigheid voor ons het allerbelangrijkste. Symbol Academy is voor jou het ideale startpunt als je gedreven bent om iedere dag verder te groeien. Wat we verder vragen is een goede basis: je hebt een HBO- of WO-opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Management Economie en Recht. Ook heb je het TMA-profiel Consultant of Proces Engineer. Is wat wij vragen jou op het lijf geschreven? Ieder jaar hebben wij plaats voor vijf Young Professionals. Meld je snel aan om onderdeel te zijn van dit selecte gezelschap. Interesse? Solliciteer dan direct via het formulier op deze pagina?

Solliciteer direct!

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.
  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, doc, docx.

Voor Young Professionals

Ben jij die Young Professional die aan de slag wil met kwaliteit, Lean Manufacturing of Six Sigma? In deze brochure vind je nog wat aanvullende informatie!

Download de brochure

Werken met een Young Professional en profiteren van de voordelen die daarbij horen? Lees dan hier verder en download de brochure!

Certificering Bflex Lifestock

Bflex Lifestock ID behaalt dankzij Young Professional Judith Varenhorst ISO 9001:2015 certificaat met verve!

0 Shares