Informatiebijeenkomst: Waarom voegt een Young Professional waarde toe voor jouw organisatie?

Informatiebijeenkomst, 3 maart 2020 om 16:00 - 18:00

Kun je maar moeilijk die hoogopgeleide, flexibele werknemer vinden die als snel waarde kan toevoegen voor je organisatie? Dan kan een Young Professional van de Symbol Academy uitkomst bieden!

De Young Professionals geven met Symbol een boost aan hun startende carrière. Zij volgen trainingen om zichzelf te ontwikkelen, maar gaan ook aan de lag in de praktijk. Voor een periode van zes maanden werkt hij of zij twee tot drie dagen per week als Quality of Process Engineer. Daarnaast wordt op de overige dagen een verbeterproject uitgevoerd, zoals het verkorten van de doorlooptijd, verbeteren van kwaliteitssystemen, optimaliseren 8D proces, optimaliseren productieproces, MSA studies of FMEA structuur / handboek opzetten.

Het grote voordeel aan het werken met een Young Professional is echter dat zowel je organisatie als de Young Professional 40 uur inhoudelijke begeleiding krijgt van een ervaren coach van Symbol. Andere voordelen zijn dat je toegang krijgt tot het kennisnetwerk van Symbol op het vlak van Operational Excellence, Lean Six Sigma, Quality en Data Science. Verder krijg je toegang tot de Symbol community, kun je aanschuiven bij onze inspiratiedagen en krijg je korting op onze trainingen.

Informatiebijeenkomsten

Interesse en meer weten hierover? Kom dan naar onze informatiebijeenkomst! Deze vinden plaats op 3 maart in Enschede van 16:00 uur tot 18:00 uur. Voor een hapje wordt gezorgd.

Meer weten en referenties lezen? Bekijk dan nog even deze pagina!

Aanmelden

Erbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier!

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event