Werken met een young professional

Heeft jouw organisatie tijdelijk extra ondersteuning nodig in het realiseren van haar doelstellingen? Dan ben je bij Symbol aan het juiste adres. Wij leveren tijdelijk extra expertise van jonge en enthousiaste projectleiders en engineers.

Wij selecteren jaarlijks uit een grote groep potentials vijf Young Professionals die met Symbol academy hun startende carrière een boost geven. Zij volgen trainingen om zichzelf te ontwikkelen, maar gaan ook in de praktijk aan de slag. Bij jouw organisatie, bijvoorbeeld.

Wat is de meerwaarde van een Young professional?

De young professional gaat voor een periode van vier tot zes maanden aan de slag bij jouw organisatie en werkt mee als Quality, Manufacturing of Process Engineer of als Projectleider. De Young Professional werkt daarbij bijvoorbeeld aan het verkorten van de doorlooptijd, verbeteren van kwaliteitssystemen, optimaliseren 8D proces, opzetten van bedrijfsprocessen (ISO), MSA-studies, FMEA-structuur of het opzetten van werkinstructies.

Het in huis halen van een young professional heeft nog meer voordelen. Je krijgt namelijk toegang tot het netwerk van Symbol op het vlak van Operational Excellence, Lean Six Sigma, Quality, Data Science. De young professional wordt gecoacht door een ervaren senior consultant. Soms vindt coaching op de achtergrond plaats; soms werken ze intensief gezamenlijk op een opdracht. Verder krijg je toegang tot de Symbol community, kun je aanschuiven bij onze inspiratiedagen en krijg je korting op onze trainingen. En zijn de young professional en jouw organisatie een match, dan kun je hem of haar op den duur in dienst nemen.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wil je dat één van onze young professionals binnenkort bij jouw organisatie start? Dan is het goed dat je nog even verder leest. Bij het selecteren van onze young professionals kijken wij naar een goede basis (een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) en naar specifieke eigenschappen als verantwoordelijkheid, communicatief vaardig, zelfstandig, ambitieus en leergierig. De deelnemers aan de Symbol Academy zijn gedreven om iedere dag verder te groeien. Biedt jouw organisatie een young professional de kans? Dan is de match gemaakt.

Download de brochure

Werken met een Young Professional en profiteren van de voordelen die daarbij horen? Download dan de brochure en lees alles nog eens rustig na!

Voor Young Professionals

Ben jij die Young Professional die aan de slag wil met kwaliteit, Lean Manufacturing of Six Sigma? Lees dan verder op deze pagina en download de brochure!

Meer projecten

Weten wat Young Professionals doen? Aan deze projecten hebben ze een bijdrage geleverd. Laat je inspireren en lees ze hier!

Plan vrijblijvend een afspraak

Interesse? Bel ons dan om vrijblijvend een afspraak te maken, via 053 – 2030240. Of laat je gegevens achter via het fomulier op deze pagina, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!


    Young Professionals van Symbol

    De Young Professionals van Symbol