Meer dan
100 zonnepanelen

Als voorvechters van efficiëntie en continue verbetering, hebben we besloten om onze inzet voor een groenere toekomst te versterken door ook zonnepanelen op ons 2e pand te installeren.
Op dit moment hebben we in totaal meer dan 100 zonnepanelen op de daken zitten.

 

De stap naar duurzaamheid

Als consultancy bureau begrijpen we het belang van continue verbetering en het aanpassen aan veranderende omstandigheden. Duurzaamheid is niet langer een optionele add-on, maar een integraal onderdeel geworden van bedrijfsstrategieën over de hele wereld. Bedrijven en organisaties verwachten dat consultants duurzaamheid integreren in hun advies en diensten. Bij Symbol vinden we het belangrijk om ook zelf duurzaam bezig te zijn daarom zijn we dagelijks bezig met onze ecologische footprint.

 

 

Een duurzame visie

Bij Symbol geloven we in het belang van duurzaamheid en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze planeet. Door zowel in Enschede als Amersfoort, zonnepanelen op ons kantoorpand te installeren laten we zien dat duurzaamheid niet alleen een modegril is, maar een integraal onderdeel van wie we zijn en waar we voor staan als consultancy bureau.

 

 

Carbon footprint

Als consultancy bureau begrijpen we dat kleine veranderingen grote impact kunnen hebben. Met zonnepanelen verminderen we onze carbon footprint. Door onze afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen. We zetten een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst en inspireren anderen om hetzelfde te doen.

 

 

Energiekostenverlaging

Naast het milieuvriendelijke aspect, bieden zonnepanelen ook aanzienlijke voordelen op financieel gebied. Door onze eigen groene energie op te wekken, verlagen we onze afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en verminderen we onze energiekosten. Het is een win-win situatie: we besparen en dragen bij aan een schonere wereld.

 

 

Bron van inspiratie

Onze zonnepanelen fungeren niet alleen als een praktische energiebron, maar ook als een symbool van inspiratie voor onze medewerkers, klanten en partners. We laten zien dat zelfs kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen en dat duurzaamheid een gedeelde verantwoordelijkheid is. We hopen anderen en vooral onze consultants te inspireren om hun eigen groene initiatieven te starten en samen te bouwen aan een duurzamere wereld.

 

 

Ook duurzaam bezig zijn in jouw bedrijf?

Streef jij ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben? Wil jij verder gaan dan alleen zonnepanelen plaatsen? Ontdek hoe wij duurzaamheid toepassen binnen ons bedrijf en jou kunnen helpen om groener efficiënter te worden. Onze team van consultants staat klaar om de uitdaging aan de te gaan en samen met jou te bouwen aan een duurzame toekomst!

 

 


   

  Ook interessant om te lezen

  Doe mee met onze Oranje actie

  Doe mee met onze Oranje actie

  Ontvang 5% korting voor elke goal die oranje maakt, tijdens het EKHet EK is losgebarsten en de oranjekoorts stijgt! Bij elke goal van het Nederlands Elftal krijg jij korting op de Lean Six Sigma Orange Belt training. Profiteer van de successen van Oranje en verbeter...

  Lees meer
  Van ISO 9001 naar IATF 16949

  Van ISO 9001 naar IATF 16949

  Van ISO 9001 naar IATF 16949Als consultants met expertise in ISO 9001 kwaliteitsmanagementsystemen worden wij vaak gevraagd hoe de transitie naar IATF 16949 het best kan worden gerealiseerd. Voor toeleveranciers is certificering volgens IATF 16949:2016 een belangrijke...

  Lees meer
  Share This