Deelnemers enthousiast over virtual classroom training IATF 16949

Donderdag 26 en vrijdag 27 maart gaf trainer Richard Winter de IATF 16949 interne auditing en IATF 16949 core tools training als open training. Door de coronamaatregelen werd deze training gegeven in de virtual classroom. Dat dit absoluut geen belemmering vormde, getuige de enthousiaste reacties van de deelnemers. We geven er hieronder een paar weer.

Creativiteit brengt het beste in ieder naar boven

“Het is natuurlijk een rare tijd op dit moment voor iedereen en ook voor het bedrijfsleven zorgt het Corona virus voor uitdagingen. Gelukkig brengt dit ook de creativiteit in iedereen naar boven en in dit geval bij Symbol werden de “real life” cursussen omgezet in Online meetings.”

Veel persoonlijke aandacht

“Wat betreft deze eerste 2 dagen van de IATF 16949 training, waarin voornamelijk de theorie behandeld werd, paste dit perfect. Met een kleine groep van 5 cursisten en een trainer waren de gesprekken goed te volgen en was er voor iedereen tijd en aandacht om de gang van zaken in zijn/haar bedrijf te schetsen. Dit zorgde voor veel persoonlijke aandacht en mooie vergelijkingen tussen de bedrijven onderling. Een online meeting is toch vaak een stuk anoniemer dan in “real life”, maar daar was deze twee dagen voor mijn gevoel geen sprake van. Mede door het gebruik van de camera was het contact tussen de deelnemers goed en vertrouwd. Ik zou het dan ook zeker geen probleem vinden om vaker een online meeting op deze manier via Symbol te volgen.”

Waardevolle training

“Direct in het begin van de corona-thuiswerk periode heb ik deelgenomen aan de IATF 16949 training van Symbol. Deze zou klassikaal plaatsvinden maar is direct omgezet in een online variant. Door het tijdig versturen van alle trainingsmaterialen, de kleine groep, de prettige communicatiestijl van de trainer en de goede online verbinding was het waardevolle training. Ook als bijeenkomsten wel weer door mogen gaan, is het zeker het overwegen waard om deze opzet te behouden. Dat scheelt de kandidaten reistijd en doet zeker niet af aan de kwaliteit van de training.”

Voelde als ‘normale’ training met veel variatie en interactie

“De digitale training was goed geregeld! Ondanks de situatie voelde het als een normale training waarbij iedereen zijn/haar ervaring kon delen en we na wat uitleg lekker aan de slag konden met opdrachten. Er werd goed rekening gehouden met het feit dat we achter een laptop zaten waardoor er frequent wat korte pauzes werden gehouden. Zeker een aanrader, ook in deze tijd.”

 

Deze training volgen?

Ook interesse in de IATF 16949 interne auditing of IATF 16949 core tools training? Kijk dan op onze webpagina’s voor meer informatie en om in te schrijven? Natuurlijk kun je onze opleidingsadviseurs ook altijd telefonisch raadplegen via 053 – 20 30 240.

Laatste nieuws/blogs

Share This