BTW vrijstelling

Symbol is geregistreerd in het register van het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs). In principe zijn beroepsopleidingen vrijgesteld van de heffing van omzetbelasting (BTW). Naast wettelijk erkende en door de overheid gefinancierde opleidingen, geldt deze regeling ook voor opleidingen die worden aangeboden door een instelling die is ingeschreven in het CRKBO Register Instellingen.

Boekt u uw training bij Symbol, dan bieden we u per 1 januari 2017 de mogelijkheid om een factuur zonder BTW te ontvangen. Deze BTW-vrijstelling kan voor verschillende instanties én voor particulieren aantrekkelijk zijn, omdat zij geen BTW kunnen terugvorderen.

Voorbeelden van instanties voor wie deze regeling financieel voordeel kan opleveren:

  • Particulieren
  • ZZP’ers
  • Medische, Sociale en Culturele sector
  • Bank- en verzekeringsbranche
  • Overheidsinstellingen

In het geval u geen BTW kunt terugvorderen en een factuur zonder BTW wenst, dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier bij de desbetreffende training.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Laatste nieuws/blogs

Doe mee met onze Oranje actie

Doe mee met onze Oranje actie

Profiteer van onze speciale EK-actie! Bij elke goal van het Nederlands Elftal tijdens het EK ontvang je 5% korting op onze Lean Six Sigma Orange Belt training. Mis deze unieke kans niet om zowel Oranje aan te moedigen als te investeren in je professionele ontwikkeling.

Lees meer