Bauke

Business Development Manager (Black Belt)

lean six sigma opleiding<br />

Een winstgevende, innovatieve en maatschappelijk relevante industrie is van vitaal belang voor de welvaart en veiligheid van Nederland en Europa.
Via mijn dagelijkse werk draag ik hieraan bij door industriële organisaties slagvaardiger te maken. LeanSixSigma biedt hiervoor bewezen technieken.
Mij gaat het om blijvende impact oftewel duurzaam resultaat. Ik realiseer dit met betrokkenheid, open communicatie en volharding.
Dankzij mijn ervaring in directieteam rollen in het grootbedrijf en MKB weet ik wat werkt in de praktijk en wat werkt in theorie.
Ik combineer mijn ervaring in finance, operational excellence en general management met empathie en krijgt daardoor elke organisatie in beweging.

‘10% plan, 90% uitvoering, 100% resultaat’

 

Werkgebieden
Industrie – High Tech – Logistiek – Automotive

Neem contact op met Bauke

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!