Bente

Junior Consultant

green belt training

Als technisch bedrijfskundige help ik organisaties om te verbeteren en verder te professionaliseren. Door mijn technische en wiskundige achtergrond ben ik analytisch sterk en in staat om kansen voor bedrijven snel te herkennen. De specialisatie in ‘Production Logistics and Management’ zorgt ervoor dat ik weet hoe ik logistieke vraagstukken moet aanpakken. Met behulp van data gedreven werken kan ik processen optimaliseren zodat gewenste doelen behaald worden.

Door mijn verscheidende soorten werkervaring en extra curriculaire activiteiten ben ik sociaal sterk en in staat om op meerdere niveaus te communiceren. Daarnaast ben ik ondernemend, vind ik het leuk om samen te werken en ben ik gemotiveerd mijn brede kennis toe te passen en te delen met anderen.

Werkgebieden
Zorg | Dienstverlening | Onderwijs

Neem contact op met Bente

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!