Mariska

Consultant

lean six sigma green belt training black belt dmaci

Mensen beschrijven mij als een betrokken en mensgerichte verbinder met zeer goede analytische vaardigheden. Bij complexe vraagstukken, van strategie ontwikkeling tot operationele procesoptimalisatie, ligt mijn kracht op het snijvlak van organisaties, processen en mensen.

Om meer tevreden klanten én medewerkers te krijgen breng ik de juiste mensen bij elkaar om gezamenlijk resultaten te behalen. Omdat geen 2 vraagstukken en situaties exact gelijk zijn, zet ik daar waar nodig graag op maat gemaakte en creatieve werkwijzen in.

Mijn motto is: “Samen hebben we alle kennis en vaardigheden om resultaten en doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en steeds verder te verbeteren”

Werkgebieden

Dienstverlening | Overheid | Industrie 

Neem contact op met Mariska

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!