Reinier

Junior Consultant

lean six sigma opleiding

Ik haal energie uit het verbeterproces en daarin samen de oplossingen te bedenken hoe het beter kan. Ik heb een creatieve geest die graag denkt in vragen en zoek naar oplossingen.

Mijn persoonlijke ambitie is dan ook om mijzelf en anderen uit te nodigen om de huidige methodes te bevragen en op de proef te stellen. Ik ben helder in het communiceren van mijn gedachtegoed en tegelijkertijd ook vaardig in empathisch luisteren. Deze balans zorgt ervoor dat ik graag de diepte in duik bij complexere vraagstukken om te achterhalen waar nog informatie ontbreekt of taken anders uitgevoerd moeten worden. Ik kan daarbij confronterend zijn en houd daarom oog voor mijn omgeving hoe zij daarop reageert. In dit proces zoek ik graag de samenwerking en verbinding met de ander(en) om gezamenlijk tot een uitkomst te komen waar een ieder beter van wordt.

Neem contact op met Reinier

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!