Ruud

Consultant

lean six sigma training dmaic green belt black

Ik haal energie uit het samen met anderen werken aan verbetering; zoeken naar hoe het beter kan en dat ook doen. Mijn persoonlijke ambitie en wens is dan ook om uit anderen en mezelf te halen wat er in zit: werken aan betere uitkomsten. Trainen, coachen en samenwerken aan verbeteringen onder het motto: “er is altijd een betere manier”.

Ik ben praktisch en resultaatgericht ingesteld waarbij kwaliteit voorop staat. Middels mijn coachende en stimulerende manier van werken weet ik mensen te overtuigen. Als team-player sta ik open voor ideeën van anderen en begrijp als geen ander dat goed samenwerken leidt tot het beste resultaat. Als bruggenbouwer ben ik iemand die oog heeft voor zijn omgeving zowel intern als extern. Mijn manier van werken heeft een enthousiasmerende werking op mijn omgeving.

Werkgebieden

Industrie | Dienstverlening | Transport & Logistiek | Kwaliteit, Arbo-, Milieumanagement | Strategie Ontwikkeling | Organisatie Ontwikkeling

Neem contact op met Ruud

Lean Six Sigma Trainingen

Lean Yellow Belt Training

Realiseer verbeteringen in de eigen werkomgeving en lever waardevolle bijdragen aan grotere Lean of Six Sigma projecten. De Lean (Six Sigma) Yellow Belt training kan zowel online als klassikaal worden gevold.

Lean Orange Belt Training

Als Orange Belt ben je teamleider bij verbeterprojecten in je directe werkomgeving. Ook lever je als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere Green– of Black Belt projecten. Bekijk de mogelijkheden.

Lean Green Belt Training

De Symbol Green Belt trainingen leiden je op tot een Lean of Lean Six Sigma specialist in het uitvoeren van complexe verbeterprojecten. Als Green Belt verbeter je straks operationele processen én de kwaliteit.

Lean Black Belt Training

In de Lean of Lean Six Sigma Black Belt training word je opgeleid tot een expert die een verbeterstrategie kan omzetten in een concreet plan van aanpak. Je ontdekt een uitgebreide set aan Lean- en Six Sigma-technieken waarmee je straks processen op een andere manier kunt analyseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op hoogte van nieuwste trainingen & het laatste nieuws over de verschillende sectoren. De berichten zijn geschreven door ervaren consultants in het vakgebied. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!