Symbol is Minitab Gold Partner

Minitab is de toonaangevende leverancier van software en diensten voor kwaliteitsverbetering en statistiekonderwijs. Meer dan 90% van de Fortune 500-bedrijven gebruikt Minitab Statistical Software en veel meer studenten wereldwijd hebben Minitab gebruikt om statistiek te leren dan enig ander pakket.

Minitab biedt alle tools die je nodig hebt om gegevens te analyseren en zinvolle oplossingen te vinden voor je moeilijkste zakelijke problemen. Het biedt handige functies die je workflow stroomlijnen, een uitgebreide set statistieken voor het verkennen van je gegevens en grafieken voor het communiceren van je succes.

Minitab helpt jou en je organisatie om resultaten beter te voorspellen, betere producten te ontwerpen en processen te verbeteren om zo hogere inkomsten te genereren en kosten te verlagen. Belangrijke statistische tests omvatten t-tests, één en twee verhoudingen, normaliteitstest, chi-square en gelijkwaardigheidstests.

Symbol is Minitab Gold Partner

 

Gratis proeflicentie en volledige licentie voor sterkt gereduceerd tarief

Lean Six Sigma Green en Black Belts hebben voor zowel de training als voor het project een licentie van Minitab nodig. Symbol is, als toonaangevende organisatie voor Lean Six Sigma opleidingen en projecten, Minitab Gold partner. Dit houdt in dat je als Lean Six Sigma Green of Black Belt cursist bij Symbol, kosteloos een volledige Minitablicentie ontvangt voor een half jaar. Handig bijvoorbeeld voor de uitvoering van je Lean Six Sigma project.

Was je al van plan om verbeterprojecten te starten binnen jouw organisatie met behulp van Lean Six Sigma methodieken? De licentie is van toepassing bij de volgende trainingen:

 

Trainingsadvies

Bel ons gerust voor advies bij de keuze van je training. Je kunt ons bereiken via 053 – 20 30 240, of laat je gegevens achter via het contactformulier. Dan namen we zo snel mogelijk contact met je op!


    Share This