Van Strategie naar Plan van Aanpak m.b.v. de CIMM Roadmap

Webinar, 24 september, 15:30 tot 17:00 uur

Tijdens dit unieke webinar nemen directeur Dick Theisens en managing consultant Henk Broekman je mee in de wereld van continu verbeteren, Lean, Six Sigma en verandermanagement! We zien dat bij bedrijven veel verbeterinitiatieven een stille dood sterven of niet de blijvende impact hebben die wel gewenst is. Daarom start Dick met Strategy Development, hoe kom je tot één duidelijke richting en hoe bepaal je focus? Henk legt je vervolgens uit aan de hand van een praktijkcase hoe je vanuit focus m.b.v. het CIMM-model tot een concreet plan van aanpak kunt komen.

Na afloop krijg je de mogelijkheid de CIMM™-scan in te vullen voor jouw eigen organisatie…én biedt Symbol een half uur één-op-één coaching om de resultaten te bespreken. Ben je enthousiast geraakt dan gaan wij graag met jou de uitdaging aan om de ambitie van jou en je organisatie werkelijkheid te laten worden. Stap voor stap nemen wij je mee in het transitieproces; van strategie naar Plan van aanpak, van plan van aanpak naar verwezenlijking!

 

Voor wie

Dit webinar is bedoeld voor management en middenkader die vormgeven aan (verbeter)strategieën en medewerkers die binnen deze strategie met continu verbeteren bezig zijn.

 

Programma

Bekijk hier het programma.

 

Wanneer

Het webinar vindt plaats op 24 september van 15:30 tot 17:00 uur en is kosteloos.

 

Webinar gemist?

Heb je dit webinar gemist en wil je het alsnog bekijken? Klik dan op onderstaande knop.

 

 

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor een afgelopen event

Share This