Volg nu veilig een training in onze virtual classroom!

Al onze Open Trainingen kunnen nu gevolgd worden in de virtual classroom! Als jij zorgt voor een goede internetverbinding en een computer met camera en microfoon, dan zorgen wij voor de kwalitatieve opleiding die je van ons gewend bent.

Ben je momenteel thuis aan het werk? Of kun je eigenlijk weinig doen omdat je werkzaamheden niet vanuit huis gedaan kunnen worden? Maak dan van de nood een deugd en gebruik de komende tijd om je persoonlijk te ontwikkelen. Hieronder vind je een overzicht van trainingen die van start gaan en waarbij je zo kunt aansluiten. Via de links vind je meer informatie en kun je je aanmelden. In de alinea’s eronder geven we je nog wat meer informatie over de virtual training.

Bij onderstaande trainingen kun je je nog aansluiten!

 

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de training ontvang je het materiaal digitaal, of zorgen we ervoor dat je het materiaal thuis ontvangt, ruim vóór de eerste lesdag. De trainingsdagen zullen een aantal online-sessies omvatten, afgewisseld met tijd om individueel offline of om in groepjes online opdrachten uit te werken. Deze zullen dan weer plenair in de virtual classroom besproken worden.

Terugkomdagen in het najaar

Omdat we een aantal Lean en Six Sigma simulaties niet kunnen spelen, organiseren we in het najaar een aantal terugkomdagen waarop we deze games alsnog kunnen spelen. Je bent hier van harte welkom. Je zult na afloop van de training een aparte uitnodiging hiervoor ontvangen. De dagen horen bij de training en zijn daarom bij de prijs inbegrepen.

Examens online

Ook het examen kun je online maken. De LSSA biedt een zogenaamd Proctored examen, waarbij de surveillance online geregeld is. De lesboeken en handouts omvatten alle stof die nodig is om je goed voor te bereiden. De simulaties zijn namelijk niet noodzakelijk voor het examen. We bieden je verder onbeperkt gratis online coaching. Heb je vragen over de lesstof? Sluit dan aan bij één van de reguliere online coaching sessies.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via 053 – 20 30 240. Ze helpen je graag. We hopen je te mogen begroeten in één van onze (virtuele) classrooms!

Laatste nieuws/blogs

Share This